Veulen Nieuws!

Fifteen

Zoals sommige van mijn klanten weten mag ik sinds een aantal maanden een leuke, gekke tinker merrie verzorgen genaamd Fifteen. Fifteen is geïmporteerd uit Ierland. Wij weten hierdoor vrij weinig van haar geschiedenis.

Fifteen is uit Ierland gekomen met het idee dat zij zadelmak zou zijn en niet drachtig. Alles behalve dat bleek waar. Fifteen bleek toen der tijd al ongeveer zes maanden drachtig te zijn!

Dit betekend dat wij een ontzettend leuk, lief en schattig veulentje verwachten. Fifteen staat nu op een stal waar zij de juiste zorg en begeleiding krijgt. Dit betekend alleen dat wij haar niet meer elke dag kunnen bezoeken, maar gelukkig gaan wij één keer in de week langs om even met haar te knuffelen en lekker te poetsen.

Elke keer als wij komen is zij weer veranderd. Die buik blijft groeien zelfs als wij denken dat het niet meer kan haha. Vorige week hebben wij zelfs het veulen in de buik zien bewegen! Het veulen reageerde op onze aanraking op de buik, zodra het veulen onze hand voelde dan reageerde het met een schop. Echt zo super gaaf om dit van dichtbij mee te maken! Gister zijn wij ook weer even bij Fifteen langs geweest voor haar wekelijkse opknap beurt en wat blijkt? Haar uiers beginnen nu langzaam vol te lopen! Fifteen is nu dus echt aan de laatste loodjes begonnen. Wij zijn zo benieuwd wat voor veulen eruit gaat komen.

Zelf had ik gegokt dat het zelfs nog in januari geboren wordt, dit wordt nu alleen een beetje krap, maar het kan zomaar nog gebeuren. Lang gaat het in ieder geval niet meer duren.

Wachten jullie met mij mee?

Categorieën: Fifteen