Samenwerkingen

Op deze pagina kan jij alle professionals vinden waar ik mee samenwerk. Het zijn stuk voor stuk toppers met veel kennis en kunde op hun vakgebied.

ENGEL-Dierfysio

Rianne Engel

In mijn trainingen loop ik er wel eens tegenaan dat het gedrag vanuit het lijf van het paard komt en ik niet voldoende kennis heb om dit te op te lossen. Hoe fijn is het dan om met een enthousiaste, eerlijke en betrouwbare fysio samen te werken. Zo doende heeft een gezamenlijke kennis mij en Rianne aan elkaar voorgesteld. Rianne krijgt soms paarden op haar pad met uitdagend gedrag waar zij zelf niet helemaal uit komt en hier kan ik haar dan bij helpen!

Na een dag met elkaar meegelopen te hebben kwamen wij er achter dat wij elkaar super goed kunnen aanvullen en met het zelfde idee naar paarden en hun management kijken. Rianne heeft verschillende opleidingen en cursussen gedaan en brengt veel kennis met zich mee.

Dus zoek jij een fijne fysiotherapeut voor jouw paard die naar het complete plaatje kijkt en veel kennis over het paard heeft? Neem dan contact op met Rianne.

Van de Brug Fotografie

Suzan van de burg

Suzan is een oud klasgenootje van mij. Samen hebben wij de paardenhouderij niveau 4 opleiding afgerond. Buiten dat onze namen op elkaar lijken, lijken onze visies en denk wijze over paarden ook erg veel op elkaar. Suzan en ik hebben dan ook heel wat gezellige dagen erop zitten die alleen maar uit paarden bestonden.

Suzan is zich verder gaan ontwikkelen in het fotograferen en zij groeit elke keer weer! Onder andere voor mijn website heeft zij een aantal hele gave foto’s gemaakt. Suzan gaat soms met mij mee om mijn trainingen vast te leggen, zodat ik die weer met jullie kan delen!

Wil jij nou ook jouw lieve viervoeter op de gevoelige plaat vast laten leggen? Neem dan contact op met Suzan.

Dabo’s Design

Naar mijn zoektocht naar een bedrijf die met mij wilde werken aan de traingingshalsters en deze wilde verbeteren kwam ik bij Ellen terecht van Dabo’s Design.

Ellen maakt hoofdstellen, halsters, kaptooms en nog veel meer van hoge kwaliteit. De producten die Ellen maakt, maakt zij van Biothane. Biothane is een nepleer wat volledig vegan is en onderhouds vrij. Je hoeft het maar even onder de kraan te houden of een doekje erover te halen en het is weer als nieuw.

Buiten dat Ellen kwaliteit levert, handelt en reageert zij super snel samen met een geweldige service.

Neem vooral een kijkje op haar website, facebook of Instagram voor een impressie van haar producten! Kan jij niet vinden wat jij zoekt? Of wil jij een maatwerk product? Neem dan contact op met Ellen om de mogelijkheden te bespreken.

Rozanne Izendoorn

Roxanne en ik zijn in aanraking gekomen met elkaar, omdat Roxanne haar paard Maddy een uitdaging hadden met het buitenrijden.

Tijdens de trainingen en de gesprekken buiten de trainingen om kwamen wij erachter dat wij erg op één lijn zitten wat betreft het trainen en het welzijn van de paarden.

Roxanne doet onder andere cranio sacraal en bloedzuiger therapie. Roxanne kan een paard mentaal goed bijstaan en kan hier een ondersteunde factoor zijn voor de gedragstrainingen die ik aanbied.