Nieuwe samenwerking en mijn eigen halster!

Check social media voor een kortingsactie

Sommigen van jullie wisten al dat ik met iemand bezig was om een eigen trainingshalster te ontwikkelen. Het halster vanuit E-quine.com en Monty Roberts hebben namelijk een aantal punten waar ik niet achter sta, zoals dat hij echt strak moet wil hij niet schuiven en hij is slecht schoon te maken.

Dit zijn echt de twee hoofdpunten waar ik mij aan ergerde en ik vond dat dat verbeterd moest kunnen. Ik heb mijn verhaal en aandachtspunten bij verschillende partijen neergelegd om te kijken wat de meningen waren omtrent het materiaal. Zelf was ik namelijk geïnteresseerd in het Biothane wegens het onderhoud, hoe het aanvoelt en de looks natuurlijk! Ellen van Dabo’s Design reageerde super enthousiast en kwam meteen met goede ideeën en zag het wel zitten om samen met mij dit halster te ontwikkelen.

Voor ik het wist had ik het halster binnen, dit ging echt niet normaal snel. Maandag had ik het samen met Ellen over het product en de punten waar ik tegen aanliep en ik had hem vrijdags binnen! Hij was nagenoeg perfect, hij viel enkel een beetje groot uit. Maar goed als dat het enige is? Ellen heeft de maatvoering aangepast en nu zit hij perfect. Een maat Full past eigenlijk zowel bij een COB als een ruime Full.

Zelf werk af en toe ik met paarden die een opstapprobleem hebben of die zadelmak gemaakt moeten worden. Voorheen deed ik dan het trainingshalster over het hoofdstel heen. Dit was altijd wat rommelig en ik kan mij voorstellen dat het ook minder comfortabel voor het paard was. Ellen kwam met het idee om bit-clips toe te passen. Wat een uitvinding is dat zeg! Ik heb dit vandaag meteen getest en het zit super.

Wil jij ook zo een mooi en fijn halster? Stuur mij een bericht (via facebook of WhatsApp is het makkelijkst) en dan kunnen wij de opties bespreken. De prijs van de halsters zit gemiddeld op €50 euro exclusief verzenden.

Vanaf 19 juli tot en met 26 juli heb ik een kortingsactie van 10%!

Siërra draagt hier het traingingshalster in combinatie met de bit-clips.